Jahas, yläkertaan taitaa tulla uudet asukkaat. Semmonen naputus ja kolistelu siellä. Edellinen noin 90 v. täti kuoli helmikuussa ja siitä asti saanut nauttia hiljaisuudesta. No, eipä se paljon viime aikoina mekastanut tai ainoa ääni taisi olla silloin kun kuunteli/katseli uutisia. Taisi olla jo vähän kuulo huonontunut. Alkuaikoina häiritsi kun täti pudisteli tekstiilejä parvekkeelta just aina silloin kun istuskelin kahvilla tms. tai ainakin tuntui siltä, että iski just silloin. Ja entäs nyt...sivunaapuri päättää käydä ystäviensä kans tupakalla just silloin kun päätän tuulettaa kämppää...tuuletan siis tupakansavulla aina silloin tällöin.

Sitten tämä samainen sivunaapuriporukka on alkanut sotkea tuota parvekkeen alla olevaa nurmikkoa.

Oon bongannut nyt viime aikoina, käytetyn teepussin, melonin kuoria, tupakka-askin, kaljatölkin, valkoista nöyhtää ja lukemattomia määriä tupakan natsoja ym pientä. Ovat vielä niin tyhmiä että heittävät kaikki siihen oman parvekkeen alle. Mä ainakin heittäisin vaikka naapurin kohdalle.  Tai niin mä ainakin luulen että se on toi naapuri...

Loma on tässä viikon (olisko ylikin) ajan mennyt siihen rakennuksella seisoskeluun, joka ikinen päivä. Välillä käyty syömässä ja taas illaksi takas. Mutta en valita. Jos toisella kerrankin melkein luksus 2 viikkoa lomaa ja intoa rakentamiseen niin anti mennä. Perjantaina ehkä vois olla yks päivä vapaata rakennukselta, ellei joku renki ilmoittaudu ajamishommiin. Ens viikon (+viikonlopun) renki on vielä kysymysmerkki.

Olis kyllä vielä kiva käydä jossain ennen kun loma loppuu 12.8.