Ei liehu enää Suomen sinivalkoinen salossa. Liput laskettiin 5 minuuttia sitten.

Tänään saatiin seinäkaakelointi kylppärissä päätökseen.

Eipä paljon oltu viikonloppuna hommissa, vaikka monta päivää olis ollut... Oltiin noin viitisen tuntia tänään lauantaina. Kupit kahvia ja pari leipää jossain välissä terassilla. Aivan hirvee nälkä (ja vessahätä) 18 aikoihin ja lattia oli tarkoitus viel vetästä yhdellä mönjällä mut se sai jäädä, onneks, olisin varmaan pyörtynyt heikkoudesta jossain vaiheessa. Lähdettiin kotiin klo 19 kieppeillä. 

Perjantaina kävin grillaamas äitsykän luona kun oli sellainen sauma. Meinas grillaus mennä sähkögrillaukseksi kun pallogrilli veteli viimeisiä, onhan sitä jo varmaan 10v käytettykin. Grillin jalat tulivat melkein läpi. No pika-apu löytyi, laitettiin metallinen "lautanen" sisään ja hiilet siihen niin eivät tippuneet läpi. Hirveet varotoimet vesiletkuineen, ei haluttu uutiseksi lehtiin että "omakotitalo paloi juhannuksen juhlinnassa ;) pallogrillin hajottua kesken grillauksen..." Tarttis varmaan ostaa uus "rilli" ens viikolla, niin saa viel ne parit kerrat tänä kesänä grillata.

Huomenna sunnuntaina mulla on vapaapäivä talonrakennuksesta, kun toi virallinen rakentaja menee ansaitsemaan rahaa, että ens viikolla pääsis taas rautakauppaan. Niin mitäköhän se sanoi ostavansa - ai juu - kangasta siihen viemärireikään ainakin.

Harmi, jos huomenna pilvistä, kun olis aikaa istuskella parvekkeella...