Väittävät, että ämmäviikolla viimeistään Saaran,Reetan tai Leenan päivänä viimeistään sataa.

Vielä ei ole meillä satanut. Pilvistä on, mutta lämmintä, 24 mittarissa.

Taidan tästä piakkoin lähteä onnittelemaan meidän Reetaa.

Minneköhän meidän citypupu on hävinnyt?1674638.jpgEi ole näkynyt viikkoihin. Toivottavasti paremmille apajille. Kerrostalon nurmikko keskellä kaupunkia ei ole paras mahdollinen asumismuoto pupuille.

Ainakaan naapurin 92-vuotias papparainen ei ole voinut sitä ampua koska muutti 3 viikkoa sitten vanhustenkotiin tai vastaavaan. Papparainen aina haaveili metsästyksestä ja kalastuksesta pienessä kaupunkikämpässään tuossa mun seinän takana, eli niistä asioista mitä elämään kuului aiemmin.

Parempi sen on vanhainkodissa olla,koska viime päivinä alkoi jo sekoilla, soitteli jo kerran yöllä munkin ovikelloa ja mietti missä koti mahtaa olla.

Oletteko muuten lukeneet päivän Hesarista järkyttävän jutun Painajainen palvelutalossa, espoolaisesta Merikartanon palvelutalosta (keskustelu on alkanut jo netissä aiheesta)? Lukekaa! Huh.

*****

En käynyt tontilla eilen, ja höpisin muutenkin omiani, ei sinne mitään täytemaata tullut. Vain sellaset muutaman tunnin maantasaushommelit kyllä siellä pidettiin. Klo 8-16 oli traktorimies täydessä vauhdissa. Silotteli tuomiaan kasoja ja vei muutamia kuormia kantoja ja kiviä pois. Tänään on välipäivä.