TiggerHEIPPA TAAS KAIKKI SIELLÄ!

Hienoa kesäpäivää vietetty tänään Lohjalla.

Poikkeuksellisesti meikäläinen päätyi mukaan autoliikkeeseen, yritin päästä siitä käynnistä, mutta no joo ihan kiva kun menin.

Herralla oli ihan kutsu BMW autoesittelyyn. Koeajettiin siinä kahta bemaria. M olis kuitenkin halunnut koeajoon sen nätin pimatsun kanssa joka niitä esitteli, mutta...

Ensimmäinen 500-sarjan oli ihan lässy (ei kuulunut tähän esittelyyn, oli autoliikkeen oma auto) siihen toiseen verrattuna joka oli ------ 535 A D Touring.

koira oikeassa katso video, vähän sama tunne tuli.

A=automatic ja D niinku diiseli, touring niinku farmari. Sen auton hinta runsaat 100000,- oli lykätty kaikki mahdolliset lisävarusteet ainakin 20000 eurolla. Muistankohan oikein että siinä ekas autos oli 160 heppaa ja täs toises 286.

En haluais tuota viis kolme vitosta ! En kerro miten paljon ajettiin, mutta vähän tuli Linnanmäki mieleen kun mahanpohjasta otti siinä auton kiihtyessä. Autohan kiihtyy 0-100km 6,5s.

Harvoin pääsee ajamaan moista autoa (mä en edes halua) niitä kun ei ole edes rekisteröity montaa Suomessa. Jassoo. Noi on noita miesten hömpötyksiä. Suotakoon ne niille

Koeajojen jälkeen mentiin paikalliseen markettiin.

Kotikaupunkiin saavuttaessa näkyi outo savupilvi keskellä kaupunkia. Minä vaan siihen että ei se mikään tulipalo kuitenkaan, joku vaan lämmittää saunaa vanhoilla ratapölkyillä tai paikallinen ravintola pitää grillijuhlia wink_smile.gif No ihan kunnon tulipalohan se siellä venesatamassa, vene oli saanut oikosulun ja alkanut palamaan aivan tankkauspaikan vieressä. Siitä veneestä ei taida olla enää vesille. Oli palomiehillä kiva tehtävä siinä helteessä.