Kävin sanomas tossa äskettäin että heipä hei enolle. Osa sen tavaroista odottaa jo Kokkolassa, itse menee loppujen tavaroidensa kanssa huomenna perässä. Yöpyy Kuusamossa ja sitten Kemijärvi saa uuden asukkaan.

Voi se elämä olla hiukan toisenlaista ehkä siellä. Kerrostalo johon muuttaa, on vaan 3 paikallista asukasta eli ympäri vuoden asuvaa. Loput jostain päin muualta Suomesta, ilmeisesti loma-asukkaita. Mahtaako siellä tapahtuakaan mitään, kun täältä lähtiessä oli se semmosta elämää että. Talossa oli milloin hampun kasvattajaa, entistä linnakundia, milloin oli jonkun kamat heitetty kämpästä suoraan roskalavalle kun asukki oli jättänyt kaiken ja häipynyt. Tai alakerran länkisäärinen Pena, joka kännispäissä meinas viime viikolla kuolla kesken ruuanlaiton, oli vaan nukahtanut kesken kaiken ja perunat unohtuneet pannulle. Onneksi naapurit haistoivat palaneen käryä...Pari viikkoa sitten kuoli yksi mies ja taas oli tänään lippu puolitangossa. Se aiemmin kuollut mies oli ihan ok tyyppi. Sääli vaan että sellainen kuolema. Ambulanssimiehet eivät päässeet tarpeeksi ajoissa sisään talon alaovesta klo 1 yöllä. Mies oli jo kerennyt raahautua rappukäytävään. 

Olis kyllä hieno juttu jos kerrostaloissa olis alaovessa joku puhelinnumero mihin soittaa kun ambulanssi saapuu ja jos sisään ei pääsekään auttamaan. 

Pena muuten keittää puuroa isot satsit ja pakastaa loput, koska loppukuusta ei välttämättä ole enää rahaa ruokaan, kun se A ja O välissä L ja K on vienyt kaiken rahan lompsasta.

Minä se sitten ostin tänään pyörän. Oli niin kevättä jo ilmassakin. 50 euroo. Se oli tämän enon harrastus jossain vaiheessa kerätä roskikseen heitettyjä pyöriä, korjata ne ja ...sitten myydä mulle. No yhden vei mukana ja joku on jo mennyt roskiin aiemmin ja sitten jäi tämä yks meikäläiselle....joka yrittää joskus päästä samaan kuin tuo mummeli tuossa kuvassa (tai ainakin haluais), hyvin tärkee taito tuokin, varmaan.

1364357.jpg