Oli taas sellanen pätkitetty yö.

Kymmenen kertaa ainakin heräsin ja aina eri asennossa, josta sitten käännyin lempiasentoon mahasellaiseen ja taas kun heräsin, olin kääntynyt. Tätä se oli koko ajan.

Untakin näin, mutta en nyt millään saa mieleen mitä se oli.

Nyt on saatu peitot ulos vähän tuulettumaan. Ei sitä kyllä paljon ehdi yhden lomapäivän aikana mitään tekemään. Eilen jäänyt tekele jäi kesken, joten kai sitä vois jatkaa.

Nimittäin, kun menin kerran käytyäni viikonloppupikakurssin kalligrafian alkeista möläyttämään sen töissä, oon saanut riesaksi asti sitten kirjoitella syntymäpäiväkortteja työntekijöiden 50 ja 60 ja eläkkeellejäämiskortteja. Onneks niitä ei ole kovin usein, mutta sekin vähäinen tuntuu riesalta. Toisaalta tykkään kirjoitella, mutta kun se tuntuu vähän pakkopullalta tämä.

Pitäis vaan harjoitella enemmän niin osais ehkä paremmin, kun oon niin kriittinen omissa töissä, mikään ei kelpaa.

Luulin jo päässeeni siitä hommasta kun kortit muuttui kiiltäväpintaisiksi eikä tekstaus oikein onnistunut niihin. Pomopa keksi, että jos tekstaan tavalliselle paperille ja sitten liimataan se siihen viralliseen korttiin. Grrrrr.

Tähän haluaisin päästä1303976.jpg

Iiris Lyran tekemä. Olis ollut hänen pitämä kurssi viikko sitten ja minä hölmö en mennyt.

Tämäkin on hieno1303979.jpg

Raili Töysän tekemä.

Tänään yritän tehdä muutamia kortteja valmiiksi että on sitten varastossa, niihinhän tulee kuitenkin sama teksti kaikkiin, melkein sama.

Kiva kun saa kirjoitettua melkein valmiiksi, niin sitten viimeiseen lauseeseen tulee kirjoitusvirhe. Muutama kirosana tulee siinä sanottua.

1303980.jpgEksyin 

BagLadyn sivuihin tutustumassa tänään, joten siitä innostuin nappaamaan kuvan tämän. Lady kun tykkää myös KippariKallesta. Olispa niin taitava kuin BagLady.

Sain tämän purkin joskus siskoltani Anulta. Kansi puuttuu, kun meni rikki.

Paras uutinen minkä eilen kuulin; sähkömies tulee illalla klo 18. JESS JESS JESSSSSS. Toivottavasti iloni ei ole ennenaikaista...