Voihan hel... painoin ctrl ja kaikki vuodatukset häipy ruudusta ennen kun sain ne maailmalle. uus yritys.

Tää on pelkkää BB:tä.

Nyt sanoisin ja Kovaa että turpa tukkoon, jos olisin talossa.

Nimittäin Kaisa-Riitalle (vai mikä se nyt olikaan). Alkaa hermostuttaan jo sen ääni.

No ihan ok,että joku jaksaa selittää iiiihanalle Munyalle asioita,mutta liika on aina liikaa. Pitääks selittää kaikki asiat juurta jaksaen, eikä ihan kaikkee tarttis kertoo Suomesta.

Huh, alkaa jo puuduttamaan, kun on ollut ilta aikaa pitää nettiä päällä ja bb taustalla ja Kaisa-Ritvan (vai mikä se nyt olikaan) ääni kuuluu kovimpana. Ei ehkä ihan hyvä juttu jos K-R seuraavassa äänestyksessä,miinuksia mahtaa ropista.Ei haittais vaikka lähtiskin. Toisaalta minä olen edelleen sitä mieltä että Tapetti-Tuuli sais seuraavaks lähteä...

Voi Anniina-ressukkaa. Englanti pitäis kirjottaa yo-kirjotuksissa. Kyselee jatkuvasti että mistä te puhutte kun ei ihan ymmärrä vierasta kieltä. En sanois että minäkään puhua oikein osaan, kun ei ole englantia tässä viime vuosina tarvinnut, mutta ymmärtää pitäis tuon ikäinen. Tuleehan sitä kieltä tuutin täydeltä joka paikasta. Vaikka eihän kaikki kieli-ihmisiä...   (paras oli kun A kysyi Kaisa-Rekalta että onks sunday sunnuntai vai lauantai).

Ja tänään oli vielä toi Letkis-teema, huh, ei enää ikinä letkistä. Huomenna näette teeveestä.

Ihanaa että päivätehtävä loppui ja saivat PARTYt (tai ainakin vähän enemmän juotavaa). Taitaa hiki haista sen hyppelyn jälkeen, ovat kyl ansainneet myös saunan,mut ei taida tulla. Tyhmä isoveli,hikisenä nukkumaan...Terollakin koko ilta Lapin puku päällä. Sain taas naurukohtauksen kun laittoi puvun päälle.

Olihan se piristävää että Munya tuli vierailulle. Niin ystävällinen ja sulonen. Raukka mahtaa olla ihan poikki kun pääsee takas kotiin. Yliannos Suomea (ja Kaisa-Riitua, vai mikä....)

Harmittaa kun Cheryl on ollut niin alamaissa. Ottais nyt vähän kuppia tänään niin vois tulla vähän säpinää Munyan kanssa. Onhan se nyt harmi jos Afrikasta asti tänne eikä kukaan tyttö edes pussaa.