1455985.jpg

Kesämielellä, kun niin hieno päiväkin oli. Joissakin puissa ja pensaissa silmut pullistuneet ihan päivässä. Olipa sopiva päivä käydä vaihdattamassa kesätossutkin autoon. Ollaan sitten ilman autoa jos sitä lunta nyt sitten vielä tulee. Oli se niin jotenkin erilaista huristella kesärenkailla.

Tiistaina sitten auto taas huoltoon, sellanen 150 euron lovi tulee kukkaroon, ainakin. Älkää kysykö mitä tehdään, joku ääni siinä vaan on vaivannut ja jotain ruosteista vaihdetaan nyt sitten uuteen. Heh, hyvä minä. Kyl se selviää viimeistään kun saan laskun ja selvityksen käteen.

Tästä nyt taitaa tulla sellanen lepponen viikonloppu, että koneen ääressä on sitten aikaa istuskella. M ei saanu renkiä viikonlopuks, ellei joku nyt sitten yhtäkkiä ole rahanpuutteessa ja tarjoudu hommiin.

***

Ihme oli tapahtunu parkkipaikalla kun tulin kotiin. Yläkerran uus asukki oli vihdoin saanut Opel Astransa (farmari) kokonaan omaan parkkuruutuunsa, pikkusen oli oikea takarengas hipoen kyllä viivan päällä.

Kyllä on sapettanu tuo parkkeerausasia muutamia kuukausia. Että tekeeköhän se nainen tahallaan sen että vie kahden auton paikan että lapsi on sitten helpompi saada istuimeen tai jotain. Kyl siihen aika ahtaat paikat jäi kun laitoin oma auton siihen viereen, varmaan naarmuilla mun auto, mut on sitä joku jo ennestään naarmuttanu. 

Eikä se nainen vaan tee sitä, vaan myös sen äijä, (sanokaamme häntä tästä lähtien nyt sitten poninhännäksi) Volkkari Touran vai mikälie sillä.

Nyt on silmissä niin palj unihiekkaa että

käyn pesemässä vähän kasvoja....