Ei mee ihan putkeen tää päivä.

Kaks kertaa netti heittänyt päivän aikana ulos ohjelmista + yhteys poikki tunteja, ja nyt tää vuodatus hattuilee. Ei millään meinaa päästää "kojelautaan" vaikka hetki sitten sain kirjotettua ja muihin blogeihin pääsin ihan hyvin.

Tää kone lukee jotenkin mun ajatuksia:

kun mietin päivällä et pitäis imuroida, mut katonpa yhden jutun netistä, niin sit yhteys katkeaa muutamaksi tunniksi, eli siinä sitten imuroitiin,

ja illalla ajattelin, että katson viel netistä sitä sun tätä ja sit meen lenkille, eiköhän se taas kone katkase yhteydet ja eikun ulos.

*****

Perjantain kulttuuriannoksesta sen verran että kannatti mennä.

Siinä oli mattimyöhäset jotka perjantaina päivällä olivat yrittäneet ostaa lippua jääneet sitten ilman.

Mua vähän pelotti että itkettää jossain vaiheessa, ja siinä kun Pöysti astui lavalle tuli pala kurkkuun, että on sillä jo ikää näyttelijäksi.

Musta vähän tuntuu että jotkut ottivat sen monologin vähän todesta, kuulin takaa jonkun mummon sanovan "oi herregud" mutta olis siinä voinutkin uskoa että Pöysti siinä muistelee omaa lapsuuttaan.

Tunti 45 min hurahti nopeesti ja Sirkku joka oli seurana joutui odottelemaan vielä puolitoista tuntia junaa, joten päätettiin mennä yhdelle.

Pubi jota vähän ajattelin, sai jäädä koska siellä oli bändi, joten paikka oli varmasti täynnä 18vuotiaita, seuraava paikka joka oli uusi, oli ihan täynnä, kolmas paikka sitten onnisti ja olikin paras valinta.

Siellä oli ihan mukavasti ihmisiä, jopa Paul Oxleyn miehiä, itse Pauli (siis mikä se muuten on oikeelta nimeltään...) ja euroviisu-Kjell siellä söivät ja vähän lopuksi myös joivat.

Meillä oli mukavasti aikaa, joten kerettiinkin ottaa kahdet.

Sirkku oli oikein tyytyväinen että päätti sittenkin tulla teatteriin, kerkes nimittäin jo kertaalleen perua, mutta muuttikin sitten mieltään.