Alkaako kesä olla jo ohi. Varpaita palelee jo. Kulleroiden kukinta alkaa olla muistoissa vaan.

1594465.jpg

Harmi kun nämä keltaiset kauniit kukkaset kukkivat samaan aikaan kuin voikukat. Liian samanvärisiä.

1594467.jpg

Muuten -

sähkömies kävi eilen raksalla tekemässä viimeistelyjä ja totesi että talohan alkais olla jo muuttokunnossa!!! oh my god !!!

Periaattees kyllä.....paitsi ne rappuset puuttuu ja putkimies jos laittais ne vesihommelit siihen kuntoon että... Pitää toivoa vaan että ei ole ylityöllistetty jo muualla että ehtis käymään, ja nopeesti !

Kellarissa saa sitten vielä todella rehkiä, mutta se nyt voi odottaa.

Enpä ole käynyt paikan päällä sitten euroviisuviikonlopun, onks siitä 2 viikkoa, ei siis mitään hajua mitä siel on tehty sinä aikana ;) Tarttis varmaan käydä. Tänään en ehdi, menen entisten työkavereiden kanssa illalla ravinteliin syömään ja huomenna on muuta ohjelmaa, torstaina ei pääse. Saan siis jännittää viikonloppuun.

Mutta kylläpäs sattui ikävän synkkä ilma ja mä kun luulin että olis voinut istua iltaa raikkaassa meri-ilmassa terassilla.

Ai niin,jännittää kun vein auton taas huoltoon. Kuulen taas siinä ääniä. Naureskelevat varmaan huoltiksella kun mä kuulen aina niitä ääniä.Lupasivat soittaa, kunhan ovat käyneet vähän ajeluttamassa Poloista ja jos vika selviää.