Meinas mennä koko päivä nettipimennossa. Aina vaan näytti siltä, kun kokeilin mennä nettiin.

Sitten päätin ajankuluks tehdä pizzaa, ja samalla uunilla myös rouhesämpylöitä kun on joskus tullut ostettua rouhejauhoja (tai mitä ne nyt sit onkaan). ½ annosta eli n. 10 zämpylää ajattelin. Melkein loppuun asti muistin puolittaa mitat, mutta sitten viimeisessä kohdassa muisti pätki sen verran, että taikinaan hurahti koko annoksen edestä margariinia. Vaivaan, vaivaan taikinaa, kunnes huomasin et on liikaa margariinia, onneks ehdin pelastaa ylimääräistä vähän pois.

Jossain vaihees menin sänkyyn lukemaan. Tietty nukahdin ja parisen tuntia näin kaikenlaisia unia. Siinä meni taas vapaa-aikaa untenmailla. Eipä taida tänä yönä nukuttaa, joten istutaan sitten netissä varmaan pitkälle yöhön.

Netti nimittäin taas toimii. Suunnittelin jo, että jos ei netti skulaa, täytynee mennä jonnekin missä telkkari, että näkee kuka tippuu bb:stä.

BB:stä tulikin mieleen, että taisivat marssia meillä täällä taas tänään BB:n puolesta eli synnytysosaston lakkauttamista vastaan. Moneskohan kerta, kun sitä ollaan taas lakkauttamassa.

Eilen harmitti, kun mentiin raksalle ja näytti siltä ettei taaskaan ollut rakennustarpeita tarpeeksi. Sahattiin ekaks

 1955914.jpg

tuon ison ikkunan vasemm. puolella oleva aukko lasitiiliä varten + toinen saunasta ja sit pyöriteltiin sormia, kunnes keksittiin, että saunassa on yks pikku homma jääny tekemättä. Homma, jota olin jo valmiiks inhonnut. Teipattiin viimeiset nurkat ja katonrajasta alumiiniteipillä. No turhaan olin inhonnut, se meni aika sukkelaan yhteistuumin, minä leikkasin teipit ja M liimas ne. Muutamalla kirosanalla lähti käyntiin, mutta sit alkoi sujua.

Nyt taidan mennä vähän ulos. Kuulostaa, että siellä on aikamoinen tuuli. Perjantaina ukkosti aika pitkään, tuntui oudolta.

Ja TAAS huomenna maanantai. Valmiiks potuttaa.

JK. Olen tuossa 24/7 bb:tä taustalla kuunnellut ja todennut että keittiössä muut usein kysyy Andreakselta että "otetaanks sitä ja otetaanks tätä" . Ja jos A sanoo mitä tahansa ne tyytyy siihen vastaukseen, eli tänään Tero kysyi 40 min. ennen lähetystä että avataanko sipsipussi, ei avattu, kun A ei niin halunnut.