Eilinen lauantai meni siis Tammisaaren Kanuunakympissä. 15. peräkkäinen kerta meikäläiselle. Kanuuna pamautti klo 13.30 naiset matkaan. Helle meinasi tehdä sen, että melkein valitsin 5km:n lenkin, mutta koska nimikin on kanuunakymppi niin... 10 kilsan kävelyssä meni noin 1h10min. Normaalilla lenkillä olen vetänyt 5km:n kävelylenkin alle tunnissa.

Ja olo tänä aamuna, vähän oli reidet kankeat, mutta päivän mittaa parantuneet. Huominen vielä pelottaa, miten rappusissa. Alasmenossa voi tuntua.

Yli 2200 naistahan meitä oli, en tiedä tarkalleen. Osallistujat löytyvät "kanontian" omilta sivuilta.

http://www.tjejernaskanontia.fi/index.php

Ens vuonna taas, 7.6.2008 !!

Kuvat;

hernerokalla, kympin/femman jälkeen.

648827.jpg

648828.jpg

Askelmittarin lukemat lauantai-illan jälkeen :) 19179. Lisäsin tämän tänne maanantaina 11.6. En oo vaan voinut nollata numeroita askelmittarista, mutta nyt kun se on todistettavasti valokuvattukin tuo maaginen lukema, niin vois taas mennä lenkille mittarin kanssa...no ehkä ens viikolla...nyt pidän vähän taukoa lenkkeilystä.

652398.jpg

Kello 17 menin vielä kuuntelemaan (ja katselemaan)herraa nimeltä Mikko. Saman kylän kasvatteja ollaan oltu ja siellä samaisessa kylässä hän nyt ystävällisesti esiintyi kesäjuhlassa. Hienoa, etteivät lapsuudenmaisemat ole unohtuneet vaikka ympyrät tällä loistavalla trubaduurilla nykyään yltävät Ranskaankin asti. Muistikuvia muistuu nyt yllättäen mullekin tuolta 80-luvulta Mikosta pikku poikana. Njaa-siitä esiintymisestä...

Etupenkillä tietysti mor och mormor, ylpeitä saavat olla. Annoin kehut jälleen kerran pappa-Sipolalle, joka kertoi ostaneensa uuden kitaran. No saa nähdä ottiko vinkistä vaarin ja esiintyisivätköhän isä ja poika yhteisduona vuoden päästä samaisessa kesätapahtumassa?

Hienosti Mikko eilen vetäisi esim. Neil Diamondin "Girl, You'll Be A Woman Soon".

Löysin netistä jonkun kuvaaman videopätkän Mikon esiintymisestä laivalla. Kuuntele ja nauti, ei vaan ole ihan paras mahdollinen nauhoitus.

http://www.youtube.com/watch?v=HIExaZp-ovg

http://www.youtube.com/watch?v=N6D2kuv3zGI