Taitavat asukkaat pikku hiljaa seota.

Eilen talosta lähti just se ihminen jonka halusin, ja nyt katsotaan miten lähtö vaikuttaa talon elämään. Lähetys sai mut niiiiin vihaiseksi. Miten ihminen voi käyttäytyä niin kuin Manta käyttäytyi. No, vaikutti hävenneen sitä tänään itsekin.

Aiempien vuosien asukeista on melkein heti löytynyt mulle voittajasuosikki, ja kaikki ne on sitten voittaneetkin. Tänä vuonna en todellakaan tiedä kenet toivoisin voittavan.

Aluksi Ande, Niko ja Harri tuntuivat olevan ihan jees tyyppejä. Nyt oon enää sitä mieltä että vaan Harri. Toivottavasti Hartsa selviytyy sairaudestaan. Saa olla kork. 12 tuntia pois talosta, että saa palata takaisin. Raahattiin pois noin klo 22 maissa.

Niko toisaalta jos lähtee talosta...kuka enää letkauttelee niitä hullunhauskoja kysymyksiä yms.

Mua häiritsee talossa toisten pilkkaaminen. Cheryll on joutunut liian monen silmätikuksi. Siitä annan Cheballe monta plussaa, että kestää sitä sanailua ja osaa itsekin niihin antaa takas. Tero myös osaa lunkisti vastaanottaa Mariannen oudot letkautukset. M:n juttuihin alkaa todella kyllästyä.

Ja millä ihmeen perusteella Tuuli on valittu taloon??? Seistä toljottaa joka paikassa ja hyvin harvoin avaa suutansa, tai suu on kyllä auki, mutta mitään sieltä ei kuulu. Ja opettajaksi lukee, ei uskois.

Oon tässä alkanut ajatella, että jospa Cheballe sois sittenkin voiton, kaiken jälkeen. Mantan juorukerho on tainnut kaivaa itselleen syvän kuopan, josta ei enää kukaan niistä nouse, heh mikä lause.

Mia vois lähtee seuraavaks. En oikein ole tykännyt alustakaan asti. Ihmetelly jopa miks niin moni on siitä tykännyt.

Sit vois lähtee Tuuli, Marianne, Tero....ketäs niitä viel on.

Jotain muutakin varmaan oli, mutta en nyt muista. Täytynee mennä nukkumaan.

 

 

Gangster_Elmo.gif