Olin taas lomalla eilen. Pakko päästä tuulettumaan välillä näistä ympyröistä. Kävin stadissa. Kyllähän siellä sellaisen työpäivän verran sai aikansa kulumaan. Jotain pientä tarttui mukaan. Olisinkohan ostanut elämäni kalleimmat kengät. Alennuksesta. Pertti Palmrothin mokkaiset kävelykengät. 79€. Päätin satsata kunnon kenkiin kun tuntuivat mukaviltakin jaloissa ja siistin näköiset. Ja onhan ne suomalaiset, luulisin. Isosisko on iskostanut päähän jo aikoinaan että suomalaista pitää ostaa, no nyt ostin.

Tämä iltapäivä meni raksalla. Ei oikein kumpaakaan olis innostanut. Sielläkin laitettiin sellaista mitä tehtiin jo jouluaattona. Kaapin ylimääräiset ledvalot tuottivat ylimääräistä hommaa kun 6:sta valosta 2 oli pimeänä ja koko valotsydeemi piti laittaa alusta alkaen uusiksi. Purkamista, poraamista yms ja toivokin jo meni kertaalleen että ei ne syty, vaan kuinkas kävi. Kaikki 6 loistaa taas jälleen. Toikin oli tollasta turhaa ylimääräistä...1180220.jpgNuo valot siis.Ensin toimi ja sit ei ja nyt taas toimii kaikki.

Taisi olla tänäänkin yhtä hieno ilma kuin eilen, ihan sellanen pääsiäisen tuntu ilmassa. Tippuivatkohan räystäät taas tänään kuten Maija "kympin uutiset" Lehmusvirta kertoi eilenteeth_smile.gif.