Ihmettelin kun alkoi postiluukusta tipahdella uskonnollista postia. Sana-lehti. Tuli kerran,toisenkin. Sitten aloin ihmetellä että mitä mitä. Kolmas kun tuli piti alkaa selvittelemään.

Osoitelapussa luki kaikki nimeni, joten mietin kaikki paikat mistä koko nimellä tulee postia...ainoa paikka minkä keksi oli ammattiyhdistyksen posti, mutta ei se voinut olla sieltäkään josta olisivat antaneet nimi-ja osoitetiedot.

Kirjoitin s.postia lehteen ja peruutin tilauksen. Alkoi harmittamaan kun noita lehtiä kasaantuu jo muutenkin tonne nurkkaan enkä saa niitä kovin nopeesti paperinkeräykseen, että vielä lisää.

Ihan jopa kaksi vastausta tuli heti seuraavana aamuna. Että peruuttavat tilaukseni ja että seurakuntani on tilannut lehden jokaiselle seurakunnan jäsenelleen VUODEKSI lahjaksi. Voi herran pieksut! Onneksi sähköpostini ei ollut mitenkään vihaisenoloinen vaan ihan ystävällisesti peruutin. Tuskin meidän seurakunnan määrä on kovin suuri joten ilmeisesti rahallisesti tämä ei ole kovin suuri satsaus. Ehkä jotkut lukee Sanaa, minä en.