Mua aina huvittaa puhua big brotherista bb:nä, koska täällä meilläpäin bb liittyy synnytykseen (eli BB=Barnbördshus) .Töissä nyt ei kukaan muutenkaan ole kiinnostunut big brotherista,mutta jos siitä ohjelmasta puhuu, on aina selvennettävä että en nyt puhu synnytysasiaa vaan tv-ohjelmasta.

Kuuntelin radioo imuroinnin lomassa, siis tuossa kun vihdoin viimein sain itseäni niskasta kiinni ja aloin kaiken vetkuttelun jälkeen imuroida. YleX:n Juuso oli mukana bb-asukashaussa tänä viikonloppuna. Kuulema erittäin värikästä porukkaa ollut.

1461166.jpg

Ne jotka valitsevat näitä asukkaita kertoivat että 1 timangi on löytynyt, ja siitä on pidettävä kiinni.

Ja kertoivat vielä että jotkut vetävät haastattelussa omaa showtaan ja päällä on joku rooli, mutta jonkin ajan kuluttua rooli on tippunut, kun haastattelijat eivät lähde mukaan tähän showhun, vaan katsovat tuppisuuna ja odottavat että tyyppi rauhottuu.

Eli omana aitona itsenään pääsee ehkä pisimmälle jos todella haluaa jatkoon.

Ja haastattelut jatkuvat 24.4. asti.

Tuli vaan mieleen että olispa kauhee tilanne jos huomais että ex oliskin valittu taloon (mulla tuskin nyt on sitä pelkoa) ja olis jo kerennyt kertoa kaikille, että siellä on yx tuttu talossa ja sitten tämä exä siellä kertoiskin kaikki hurjimmat jutut mitä yhdessä tehtiin. Ei muuta kun maan alle vajoamaan...ja lopetettava ohjelman katselu.