Huh, täytyy viilentäytyä vähän sisätiloissa. Ei ole paljon raitoja kun tulee aurinkoihottumaa enkä halua mitään ryppyjä ennenaikaisesti. 

Jäin kirjassa siihen kohtaan kun HarrynHarry Potter Cartoon uskollisesta luudanvarresta ei ollut jäljellä enää kuin puunsäleet ja varvut.

Tuulenpuuskista huolimatta, tuli tuskainen olo parvekkeella. Olinkin 5 min kauemmin mitä piti olla. Meillä näyttää mittareissa varjossa 25,4 ja parvekkeella seinässä 40 astetta ja siellä lattialla olevassa 33.

Tuntuu että kello rientää nopeammin mitä pitäis.

Haluttais pakata, mutta kun kapsäkki on vielä arvoitus, otanko oman vai saanko lainaksi.

Ja mitä yleensäkään otan mukaan tollaselle 4 pvän reissulle kun sääkin voi olla mitä on. Näyttäis, että olis tulossa meille sopiva ilma, puolipilvistä luvattu. En mielellään kävelis Pariisissa 30 asteen helteessä. Mutta en mitään jatkuvaa sadettakaan halua.

Farkut on korjattavana ompelimossa ! En tosiaan ala edes kokeilemaan vetskarin korjausta. Saa nähdä mitä maksaa. Olipas hyvä kun tuli mieleen tämäkin asia, meinasin tänään mennä farkut hakemaan, mutta nehän luvattiinkin vasta huomiseksi. Muistiin pitäis lisäkapasiteettia.

 Ai että tekis nyt mieli kylmSummer Drinkää juotavaa.

Lomapäivät senkun hupenevat, kääk.