Lukasin tossa äsken Tallen blogia josta tuli mieleen miten hyvin meillä oli viime viikolla töissä. Oikea kakkuviikko.

Maanantaina saatiin "kakku päältä kaunis, sisältä jotain muuta..."-kakku. Kerma päällä oli vähän epäilyttävää ja sisälläkin jotain kummaa valkoista. Mansikat päällä sitten loppujen lopuksi kelpas. Se oli jämäkakku jostakin joidenkin henkilöiden kokouksesta...

Tiistaina saatiin suussasulava suklaakakku, kun maanantaina vihjailtiin että synttärikakkua olis kiva saada...

Keskiviikkona saatiin rapsupiirakkaa (siis raparperipiirakkaa-Talle tämän rapsun keksi)vuorotteluvapaalta syksyllä palaavalta työtoveriltamme,joka kävi piipahtamassa.

Torstaina 2 kakkua, à la pakasteallas, kinuski ja mansikka vai oliko vadelma...pomo tarjosi.

Perjantaina syötiinkin rippeitä ja vielä tänään maanantaina rapsupiirakasta sai nauttia lomalta palannut mieshenkilö.

Nyt ei tee enää yhtään mieli kakkuja pitkään pitkään aikaan.

Tänään sain toimia rehtorin virassa kun esittelin taloa tulevalle ekaluokkalaiselle (ja äidille+pikkuveljelle). Innokas tyttö. Kun olin esitellyt luokkahuoneen ja ruokasalin sanoi että mitäs vielä katseltais...kun oltiin katsastettu jumppasali ja pukuhuone, sanoi taas että mitäs vielä... ei viitsitty katsoa enempää ettei pikku pää olisi mennyt ihan pyörälle. Eniten jäi varmaan vaivaamaan asia että miksi ruokasalissa piti käyttää tarjotinta (meillä on itsepalvelutiski=jokainen oppilas ottaa tarjottimelle ruokalautasen ja sille itse laittaa ruokaa, lasiin maitoa, näkkärit yms ja kantaa itse pöytään) kun päiväkodissa ruuat tuotiin kärryillä pöytiin.