Jatkan taas aiheesta BB.

Mitä nyt kattelin tässä aamun kuluessa talon tapahtumia niin ihmettelen vaan.

Cheryll on päästänyt villikissan taas vauhtiin viime yönä ja huh, valitsi tällä kertaa Suomen alfa-uroksista Masan !! Nuoleskeltu on yön pimeydessä.

Miksiköhän Chipalle tämä 2012481.jpgmies ei kelvannut, mutta Masa, joka muistuttaa jotain tonttu-hahmoa, tonttu torveloa tai jotain, kelpas jo ainakin toisen kerran. Ei ymmärrä täällä.

Cheryll todella haluaa voittaa ne rahat. Nuoleskelemalla Masaa, ehkä luulee hyötyvänsä ens viikon äänestyksessä. Onhan Masa monesti ärsyyntynyt C:n sanomisista. Näkee sit illalla kuka lähtee talosta.

 

 

Mikä meno bb-afrikassa oli eilen illalla. Niillä on joka lauantai dj soittamassa musiikkia. Wow! Ja sillä välin suomalaiset läyhäämässä sohvalla. TOIVON ETTÄ KLIPPI (pool party)NÄKYY KAIKILLA. JOS EI NÄY,TÄSSÄ SAMA.

 

 

 

Ilo katsella.

Anna halus aamulla Kaisa-Reetan terapiatunnille. Mietiskeli sitä että alkaisko pelaamaan peliä hänkin, koska niin moni tekee sitä. Paitsi että mitä poikaystävä mahtaa tuumata. Niinpä. Olis pitänyt varmaan käydä kotona pidemmät keskustelut ennen taloon menoa.

Huvittaa vähän Teron suosio naisten keskuudessa. Tuuli ja Anna eilen illalla. Mikäköhän siinä miehessä vois vedota naiseen, en taaskaan ymmärrä.

Samaan aikaan Afrikassa, 2 miestä ja yks nainen. Ricco-Tawana-Munya.

Tiedoksi vaan, että oon vähentänyt bb:n katselua netissä Munyan lähdön jälkeen, joten en nähnyt viime yön muhinoita enkä illan tapahtumia, mutta vähitellenhän tässä päivän mittaan varmaan saa niistä lukea ja katsoa videoklippejä.