upside down, boy you turn me

inside out, and round and round.....

Odottelen tässä teeveden kiehumista, taustalla bb 24/7, ihan pas... höpöttävät siellä, Nikokin taitaa nukkua, joten mitään hauskaa ei ole tiedossa. No Andreas välillä keksii hauskoja lauluja, onhan sillä ihan hyvä äänikin (onkohan se kotioloissakin tollanen?). Marian puhe kuulostaa korviin niin pahalta että, ja mulla tulee siitä sitä paitsi mieleen englannin bb:stä vuosien takaa se yks rääväsuu...joka on ollut lehdissä tässä joku aika sitten... mikä ihme se on nimeltään.

jahas, haen täs välis teetä...

Ostin sitten minäkin viime viikolla nomination-korun, vaikka yritin olla haksahtamatta. Siinä kävi vaan nyt niin. Olin saanut "avopilta" 40e synttäriksi, ja rahat oli käyttämättä.

Yritin ottaa kuvaa, mutta ei oikein onnistunut. 66e maksoin hela hoidosta (k-kirjain, eiffel-torni ja helmi lisukkeena). Oon ainoastaan yhdellä nähnyt korun ranteessa, tai sitten en ole kiinnittänyt ennen huomiota ihmisten ranteisiin. Oikein odotan, millon saan ostaa siihen uusia paloja. En ehkä ihan tässä kuussa,mutta varmaan tänä vuonna kuitenkin. Veronpalautuksiakin olis tulossa 943 euroo, ehkä sitten niistä rahoista.

 1891726.jpgOLI TOSI VAIKEAA SAADA MUN KAMERALLA KUNNON KUVAA, JOTEN TULI NYT SITTEN TOLLANEN OUTO ASETELMA.

Pikku hiljaa pitäis raahautua sänkyyn. Viime yönä nukuin 4tuntia. Piti eilen iltapäivällä lukea yks kirja loppuun (kun toinen mielenkiintoinen jo odottaa), mutta simahdin siinä sitten ja nukahtelin 2 !!! tuntia, joten yöunet oli menetetty...

Äh, tää on ihan jonnin joutavaa taas, paras lopettaa.