Kaikki ei tykkää muistella menneitä, mutta välillä ne tuo kivan piristyksen.

Nuo paperinuket tuli taas mieleen, kun töissä viime viikolla puhuttiin niistä. Innostuipa eräs työkaveri niin että joudun nyt viemään niitä joku päivä sinne näytille.

Aiemmin skannasin tänne Loiria ja AnneliAlhankoa. Nyt olis vuorossa virve Vicky Rosti ja olympiakultamitalisti Nadia Comaneci tai jotain sinne päin. Ihailin neitoa kovin, silloin joskus.

******************************************************

Niin tänään vihdoin viimein sain sen verran itsestä irti että kävin ipanoiden seassa luistelemassa heti neljän jälkeen, jotain 45min.

Oli aika kankeat ensi liu`ut, mutta kyllä se siitä lähti sitten. Jopa piruettia uskalsin kaatumatta. Mutta ei tietenkään mitään Lepistöpiruetteja. Melkein suora eteenpäin luistelu tuntu vaikeammalta kun kaikenlaiset kurvailut ja muut.

Yks koulun oppilas bongas mut sieltä, joten sen jälkeen sain kiristellä muutamat kerrat hänen kaverinsa luistimia, kuten arvata saattaa. Reppanalla ei meinannu varmaan veri kiertää ekaks jaloissa kun niin innostuin kiristämään,sen jälkeen olin koko ajan että löysätäänkö,puristaako...

Taitaa paras olla että kun heti töiden jälkeen menee luistelemaan, niin se tulee tehtyä. Huomenna pidän välipäivän ja jos jäätä vielä riittää,niin keskiviikkona taas. Ellei jalat oo niin kipeenä...

^***************^

Rakennushommia ei olla kovin tehty, kun "ei ole mitään tekemistä" HAH! kyllä olis, muttei tavaraa. Sitä saunan ovea tässä on esim odoteltu.