Serranot loppuu torstaina, joten pitihän se hommata joku toinen juttu tilalle eli haksahdin taas ja ostin koko kauden 24/7 big brotheria. Kun ei sitä telkkaria...

Aika huono päivä taas tänään.

Töistä ajelin kotiin päin kahden venäläisen rekan perässä. Ja niiden vauhtihan on se 80. Ja jumankekka, se saamarin kamera välähti mulle !!! ja oli viel kirkas. Oikein kattelin suoraan kameraan, kun aina täytyy yrittää tarkkailla missä "se" on tällä kertaa. Ei mul voinu olla vauhti edes 85 !!!! Grrrr !!! Ja kun ne on palkannut vielä sitä lisäapuakin niistä sivareista, että mahtaako nyt joku sakkolappu tulla kuitenkin?

Ja huono onni ei loppunut siihen. Hain apteekista mummelin silmätipat, ja enhän mä tarkistanu että minkä reseptin mulle antoi. Ostin 2 putelia tippoja ja .....ne oli just ne väärät, josta silmät alkaa punottamaan. Olishan mun pitäny tarkistaa resepti ennen, mutta kun ei. Ja kun vielä niitä vääriä tippoja päiviteltiin alkukesästä...Jonotin siis ihan turhaan. Joten ei kun uudestaan huomenna :(

Eiköhän noi 2 ole jo ihan tarpeeks huonoa tuuria yhdelle päivälle. No menihän se eilinen päivä liiankin hyvin kun voitin ässästä mahtavat 3,5 euroa, niin tänään oli sit kai pakko olla vaihteeks se vähän huonompi päivä.

Toivotaan keihäsmiehille parempaa tuuria ! täytyy kai mennä nukkumaan.

Netistäkin muuten näkee kisoja suorana ( http://www.eurovisionsports.tv/olympics/ ) siinä ei vaan ole selostusta, pelkkä kuva, ja jos radiosta yrität ottaa selostuksen, se tulee noin 15 sek. nopeemmin kun netin kuva, joten tuloksen tietää ennen kun kuva näyttää miten kävi.