Kuten joku jo tietääkin, olen lomalla tämän viikon.Mielellään olisin ottanut ens viikon lomaa, mutta näin nyt sit päätin. Onhan meillä siellä se yks vapaapäivä ens viikolla.

Mitäs on sit tullut lomalla tehtyä. Selkä on ainakin kipee. Onneks tuli just peruutus, ettei lähdetäkään lattiantekohommiin. On se tuo M:n työ sellasta ettei mitään kannata suunnitella etukäteen. Piti aamulla mennä hommiin, tuli keikka, piti mennä illalla toisen keikan jälkeen hommiin, taas tuli keikka. Joten en tier ny sit millon mennään. Huomenna mulla on muuta tekemistä.

Ja se sika sähkömieskin peruutti eilen, oli tärkeempää mennä johonkin kokoukseen.

Eilen siis imuroin eka kerran auton sisältä sitten sen oston, melkein kaks vuotta sitten....

Tänään aloitin parvekekauden (kun huomasin että siellähän voi jo istua). Pariin otteeseen kävin siellä askareiden lomassa istuskelemassa.

Askareet olleet sellasia että huh - se luopumisen tuska oli siis sitä, että heitin kertaheitolla neljä muovikassillista vuosia säästämiäni lehtiä pois. Mä kun en pystyis millään heittämään mitään käyttökelpoista pois. No paperinkeräyksessähän ne menee uudelleen käyttöön.

Meinasin vielä säästää, mutta parvekkeella istuessani järkiinnyin ja tein päätöksen. Niitä oli siis joka nurkissa. En mä niitä jaksa antaa kellekään, nehän olis vielä nurkissa kunnes saisin vietyä ne sille jollekin. Haluun eroon niistä NYT.

Sitten sain muitakin papereita järjestykseen. Olis nuokin hommat jääny tekemättä jos olisin lähtenyt jonnekin matkoille. Joidenkin mielestä lomalla pitää aina lähteä jonnekin. Minä tykkään kun ei pidä.

Nyt kun on into päällä, tarttee mennä koluamaan nurkkia, jos vielä löytyis lehtikasoja joita heittää pois.

Tiedän ainakin mitä sanon seuraavalle lehtimyyjälle. Ei mitään lehtiä enää lisää tähän huusholliin, entisetkin tilaukset pitäis lopettaa.

1455975.jpgVANHA KUVA V:LTA 2005.