Toinen lomaviikko alkaa olla takana.

1744517.jpg

Tein jotain poikkeuksellista tänään.

Herätys oli klo 7 (M lähti talolle pihahommiin, tontille oli tulossa täytemaata). Ja minä menin aamutoimien jälkeen lenkkeilemään jo klo 9.30 !!! Toisaalta voisin vielä nukkua, mutta valitsin tuon lenkkeilyn. Tai lönkyttelyn, siellähän oli jo niin kuuma siihen kellonaikaan. Olin varannut 4 € taskuun mansikoihin ja litraanhan se riitti. Luomut olis ollut 4,50 ja vielä halvemmat 3,50.

Poikkeuksellista on ollut tuo mansikoidenkin ostelu tänä kesänä, jo 6 litraa (normi ollut 1-2 litr/kesässä), josta nyt en kylläkään ole varmaan edes sitä yhtä kokonaista litraa syönyt. 2 litraa olen vienyt muiden syötäväksi, 2 litraa ostin Lauralle Ikean pihalta, vähän niinku bensasta ja kun se Ikean reissu oli vähän liian halpa reissu, yhden vaivaisen munanleikkurin kanssa tulin ulos. Olishan sormet syyhynnyt vaikka mihin, mutta ehkä tuonnenpana.

Jäi vähän harmittamaan edellinen ostamani litra kun puolet laitoin pakastimeen ja sitten kun olis tehnyt mieli jätskin kanssa, ne oli siellä jäässä. Jos nyt yrittäis vetäis tuon litran, paitsi että ei taida maha kestää.

Mitä soopaa tässä nyt jaaritellaan, piti vaan tulla kertomaan sitä että

putkimies kävi eilen !!! Mutta ei sitä vettä ole vieläkään kytketty. Laitteli hanoja sun muita klo 9.15 - 15.30 (yksi paussi välillä). Toivotaan että tulee taas ens keskiviikkona jatkamaan. Sähkömieskin olis vielä hyvä saada ens viikolla piipahtamaan.

Putkimies oli kehunut laittamiaan GROHEn hanoja. Niin paljon ostetaan Oraksen hanoja, mutta Grohessakin on hyvät puolensa. Jää sitten nähtäväksi. Nämä Grohet laitettiin siksi koska Puustellin keittiökalusteissa oli vakiona ne, no sitten sai loputkin olla sitä merkkiä.

Tiskikone on maailman yksinkertaisin, ei mitään ylimääräisiä ihmeohjelmia, ja sitäkös putkimies taas kehui. Se on kyllästynyt siihen, kun asentaessaan koneita hienoine ohjelmineen asiakkaat sitten alkavat kyselemään putkimieheltä !!! että miten sitä sitten käytetään ja hän ystävällisesti sitten ohjeesta....Eikös se ole kodinkonemyyjän hommia?

Taidan siirtyä tästä parvekkeen puolelle mansikoineni, ehkä illalla sitten tarkistamaan montako kuormaa sitä täytemaata on tänään tullut. 

Kohta näitä ei enää ole....

1744516.jpg