Nukkumaan pitäis, vaan eipä nukuta.

Oli niin hirvee päänsärky kun lähdin töistä.

Junamatka kesti todella kauan, odotin vaan et pääsen lääkepurkille. Sit vielä pari deekua tuli junaan ja tuntui et päänsärky vaan pahenee.

Kotona otin parit ketorinit ja vähän suolaista ja painuin nukkumaan särkyä pois. Siinähän meni aikaa enemmän kun piti, joten nyt ollaan sit siinä tilassa että minä pirteenä ja kone senkun tuntuu lamaantuvan mitä piteempään tässä istun.

Eilen kone jämähti kun piti sulkea. Suljen aina koneen yöksi, mitens te? No siinä vaan tiimalasia näytti ja minä pilkin pöytää, kunnes jotenkin puolinukuksissa sain suljettua rakkineen. On se hermoon käyvää hidas kone.

No siis se nukkuminen vai olisko pillerit kuitenki auttaneet ja nyt on pää taas kunnossa.

Illan aikana sitten vaan käytiin läpi sitä ekaa facebook-synnytystä joka päättyi sitten klo 20 tienoilla lopputulokseen, tyttö 3855gr. Onnea vielä asianomaisille!

Kuinkahan moneen paikkaan on jo onnitteluja välitetty joten en nyt tähän sen enempää.

Ostin tuossa viime lauantaina vihdoin jumppapallon ja kovasti tässä oon yrittäny löytää jotain jumppaohjeita. Ihan kevyesti vasta aloitellu ja saa nähdä loppuuko innostus ennen kun pääsee kunnolla vauhtiin.

http://golfpiste.com/fitness_fysio/pallojumppa.asp 

Tuo löytämäni osoite oli siitä kiva kun Koop Arposen näkönen tyyppi siinä ihan oikeesti jumppaa eikä ole pelkkiä kuvia. Että huomenna sitten jumppaa "Koopin" kanssa. Jos muistan. 

Niin ja Anulle ja Elinoille vielä onnitteluja !

Mä meen yrittämään päästä siihen uneen. Yks yö muuten näin taas kummaa unta, en ihan muista enää tarkemmin. Mutta aamulla kun sitä muistelin, mietin sitä yhtä miestä siinä, kunnes välähti, Cristiano Ronaldo se oli. Mistä sekin? Ei ole edes mun makuun...