Kotona ollaan ja ihan yhtenä kappaleena ilman kolhuja ja krapulaa.

Oli siellä kaupungissa sellanen hulina että onneks pääsi pois. Keski-ikä varmaan jotain 20v.

Alkuilta näytti aika rauhalliselta eikä niitä typeriä telttailijoita ja pallogrillejä näkynyt Casinon ympärillä, mutta vauhti kiihtyi illan hämärtyessä.

Ihan koko rahan edestä ei ehditty kuunnella musiikkia. Waldo, Poets of the Wall, Dr Alban ja Lauri Tähkä nähtiin.

Tässä ainoat kuvat jotka muistin ottaa.

Kuten kuvasta näkyy, eipä ollut tungosta. Aidattu alue yli 18v. oli taaempana.

Dr Alban oli aika suosittu eilen ja sai porukan kerääntymään lavan eteen ja muistelemaan -90 luvun hittejä (mm. it´s my life). Äijähän möi aikoinaan 11 miljoonaa albumia ympäri maailman

Mutta kyllä oli Poets of the fall paljon parempi.

Suosituin taisi kuitenkin olla viimeisenä esiintynyt Lauri Tähkä. Valitettavasti en ollut enää siinä kunnossa että pystyin ottamaan kuvia...vitsi vitsi, en vaan viitsinyt kaivaa kameraa ja oli aika hämärää jo silloin. Sitä paitsi mr.tähkä heilui ja hillui lavalla niin kauheesti että oisko tuo ehtinyt kuvaan. 

POETS OF THE WALL tässä esiintyy.

1704219.jpg

1704224.jpg

1704222.jpg

1704226.jpg

1704227.jpg

Tulin kotiin samojen juomien kanssa kun lähdinkin, paitsi jätin Tuulalle lahjaksi viemän viinin, jota en edes muista mitä se oli, ostin vaan Alkosta jonkun minkä näin erään naisen ostavan ;) Yritti se T tyrkyttää vaihdokkina jonkun oman viinin, mutta en ottanut.

Ilta meni muuten aika kivasti, paitsi että koko päivän vaivasi se aamulla alkanut päänsärky. Taisin olla jo lääkkeiden väärinkäyttäjäkin jossain vaiheessa kun otti todella päähän se särky ja otin vielä 5:nnen ja 6:nnen ketorinin. Se särky hellitti mutta sitten iski öklö olo ja lopuksi join 5 siiderin jälkeen vettä. Eikä se olotila parantunut kuin hiukan vaikka kävin puskassa työntämässä sormet kurkkuun.

Tuulan vastusteluista (jälkikirjoitus: T halusi siis että olisin jäänyt yöksi, koska taksilla ajo T:n mielestä liian kallista kun ilmainen yösijakin oli tarjolla ) huolimatta tilasin taksin tai T tilasi klo 1.45(odotus oli 30 min). Menin äitsykän luo yöksi, kotiin olis ollut liian kallista, 35e vielä kestää maksaa taksimatkasta. Sain vielä oksennuspussin mukaan varmuuden vuoksi. En tarvinnut onneksi sitä. Nukuin klo 11.30 asti ja "aamu"kahvikin maistui hyvältä.

Vähän jäi harmittamaan että huonon olon takia ilta latistui hiukan, mutta aamulla ei harmittanut enää. 

Onneksi kaikkiin ravintoloihin oli klo 1 jälkeen sikapitkät jonot, ei olis jaksanut jonottaa ja muutenkin yhteistuumin todettiin että lopetetaan juhlinta siihen.