Laitan muutaman rivin että näätte että tääl ollaan viel.

Ilmat on mitä on, mä tykkään. +3,4 astetta. Varmaan ainoa Suomessa, joka iloitsee vesisateesta tällä hetkellä. Kesätossut autos niin ei palj talvea toivota tääl päin. Kai mä ne talvitossut sit joskus saan laitettua tai joku laittaa. Mä en enää ikinä ala vapaaehtoisesti vaihtamaan renkaita, maksan ilomielin sen max 20e ja jossain halvemmalla, sais vaan ne renkaat autoon (siis autotallista kannettua auton sisälle) ja varattua ajan huoltoasemalle. Olen harjoitellut tarpeeksi noita renkaiden vaihtoja aikoinaan.

Onneks on noi julkiset...käytin maanantaina siis eilen. Siitä onkin varmaan 6kk kun viimeks menin junalla töihin. Pikkusen piti kysyy neuvoa kun junaan astui, tuleeks kondari vai mis se lippu leimataan, kun meidän junasta jää konduktöörit jossain vaihees pois ja junankuljettaja hoitaa lippuhommat. Ei vessapaperii, ei konduktöörii - kohta matkustajat joutuu ajamaan itse junan perille. Hauskaa oli, kun tämä jolta kysyin että miten lippu leimataan, paineli suoraan "mandolinon" kuljettajan luo ja kysäs pikku reiästä siinä pleksiovessa että "onks konduktööriä". Tällä kertaa oli.

Voi fan, nää kaikkihan kai olis pitäny skriivata på svenska, för att on svenska dagen, vai eller hur?

Aika jännä, töissä en kuullut halaistua sanaa että miksi liputetaan. Oli kyl aika sekava päivä muutenkin, reksi jäi 2viikon saikulle, mut lähetettiin hakeen kaupasta 80 mehujäätelöä, remontti jatkui koulussa-> ulko-ovien laittajat pelmahtivat yllättäen koulun pihaan ja hitsauksesta johtuen haju sitä luokkaa että kaikki meinas tukehtua, lämpötolppien varaus aiheutti hälinää ja minähän vaan jaan avaimia, en päätä niistä stna. Ja kaikkee muuta.

Päivän päätteeks menin klo 18.15 laittamaan kynnet Päivin luo, en olis millään jaksanu. Päivi menee viikonloppuna kilpailemaan (lauant ja sunnunt) kauneus ja hyvinvointimessuille, tällä kertaa kyllä malliksi. Toivottavasti neuvoo Iinan voittoon!

BB-talossa tylsän tuntuiset pikkujoulut jatkuvat, Sauli ja Kadi töissä, muut "juhlii".

Provided by DigitalIcing.com