Hyvää kesää kaikille!

Vihdoin viimein saatiin ne penskat ja opettajat pois tieltä ja päästään tekemään maanantaina taas töitä normaaliin tahtiin. 2 viimeistä viikkoa meni niin ettei enää muista mitä on tehnyt. Vielä aamulla oli kännykkä valmiudessa siltä varalta, jos joku on vielä hukassa mun sähläysten takia niin unen pöpperössä olisin vastaillut, onneks kaikki meni ilmeisesti juhlissa hyvin. 

Pitää vaan muistaa että mun työt jatkuu vielä 5 viikkoa vaikka muut häipyivätkin lomalle. Kyllä siellä koulussa vielä töitä riittää kesäkuullekin, vaikka moni sitä ihmettelee. Kevään asiat vielä pois alta ja syksy jo laitettava valmiiksi. Niin moni asia on oltava valmiina elokuun 12:ta varten.

Jätin eilen illalla vs. rehtorin lattialle kukkakorin kiitokseksi menneestä. Hän siirtyy takaisin opettajan pallille ja vanha palaa takaisin vuorotteluvapaalta.

Toivottavasti kukkakori pääsi vaivatta kotiin asti, rehtorilla kun oli vähän haipakkaa varmasti tämä aamu, kun oman pojan ylioppilasjuhlat painoivat päälle. Varmaan kädet täynnä oppilailta saamia lahjoja ja sitten tämä mun kori ;) hih, perästä sitten kuulen.1602817.jpg

Jahas,pyykkikone on tehnyt tehtävänsä, täytyypä mennä.