Selviytyjät-ohjelmaa tässä netistä , kun ei mulla sitä telkkaria mistä sitä katselis.

Big Brotheria siis.

Netissä pystyy valitsemaan kameran mitä osaa talosta haluaa seurata.

Mä en yhtään pysty seuraamaan noita paratiisin puolella olevia. Vaikka noi on aika säälittäviä slummissa mut kuitenkin seuraan mielummin niitä.

Onkohan toi kovin tervellistä, että paratiisin ihmiset on nyt saaneet viinaa joka päivä (vai onks ne saanu joka päivä, alkutaival jäi mulla vähän vähemmälle katselulle). Melkein toivois jo että ne nyt jois niin paljon että huominen olis pelkkää kärsimystä, niillekin.

Pikkusen naurettavalta tuntu katsella Minnan klippiä jossa BB:n tuotanto sai pumpattua siltä kaikki yksityiskohdat mitä Esan kanssa peiton alla tapahtui.

Nyt alkaa mullekin hiukan tulla suosikkeja/inhokkeja.

Nino -se on aika huvittava seurattava. Puhuu aika hauskalla tavalla ja hyviä juttuja omalla tavallaan. Siitä tulee vähän mieleen yks psykologi joka meillä oli kerran töissä. Sellanen höppänä.

Dana tuo vähän pirteyttä taloon.

Ja pitäähän yks blondi-bimbokin olla eli Lotta. Onneksi sillä on tupakkaa, muuten se sekois slummissa.

Minna on vähän liian jäykkis, naamaltaan ja muutenki. Pois pois. Milläköhän perusteella se on tonne valittu. Aika paljon vaan taustalla. Onkohan se taktisesti ottanu noi sänkyhommat kuvioihin kun muuten ei tuo mitään tuohon ohjelmaan.

Sami onneks osaa laulaa ja jopa sanatkin.

Tuija -ei jaksa pitkään kuunnella-kun se pääsee kertomaan jotain surku-juttua itsestään, kyllästyy sen narinaan. Hakee jotain sääliä koko ajan. On paljon nätimpi ilman silmälaseja.

Mä muistan niiiin hyvin kun Englannin BB:ssä oli samantapanen slummi-paratiisi osio. Niillä oli kalterit välissä. Sillä kaudella oli se tyyppi joka kuoli keväällä syöpään...black out ,ei muista nimeä.

Jos mä olisin slummissa, olisin ihan tuppisuuna...kuka sellasta jaksais katsoa.