Olen tässä tänään herännyt klo 6.15 kun piti saada apumies herätettyä talolle hommiin. Sähkömies oli tulossa sinne klo 7 teeth_smile.gif.

1753870.jpgMerimaisema Helsingistä,bussista otettuna.

Olin eilen päivän turistina Helsingissä. Tai kyllä se ihan shoppailuksi meni. Ihan kivoja löytöjä tein alennusmyynneistä, vaikka pelkäsin jo että alet olisivat jo ohi tältä kesältä. Vaatteita tarttui Indiskasta, Espiritistä ja Aleksi 13:sta.

Turistiosuus oli nämä kuvat bussista ja hetken aikaa istuskelu penkillä hotelli Kämpin edustalla kuten muutkin turistit. Eipä näkynyt julkimoita, tai no Kämpin ulkokahvilan terassilla näkyi istuvan tanssii tähtien kanssa-Aleksi pikku vauvaansa hyppyytellen Tiinan ja toisen rouvan kanssa.

Heh heh,ainoat kuvat tosiaan nämä kotimatkalla otetut.

1753873.jpg

Olihan siinä kotimatkalla vähän jännitystäkin.

1753878.jpgInkoon venesatama.

Hetki ennen tämän kuvan otettuani Inkoossa.

Seurailin siinä bussissa kun salama löi kauempana silloin tällöin. Kun bussi hidasti Inkooseen kääntyäkseen, jysähti kunnolla ja räsähti. Noin 50 metriä bussista, risteyksessä, salama löi just sillä hetkellä jonkinlaiseen sähkönjakelupylvääseen, sellaiseen missä oli vähän enemmän häkkyröitä. Kipinät sinkoilivat siinä meidän edessä aika rajusti. Näytti hurjalta. Mutta kaikki selvisivät hengissä...Kaikkien päät bussiss kyllä nousivat salamana katsomaan mitä tapahtui :)

Tänään näyttää olevan vaihteeksi pilvistä. 18 astetta lämmintä.