Niin sitä selvittiin eilisestä viinin litkimisestä. 2 lasia minä ja M ½ lasia, kommenttina että ei se mitään herkkujuomaa ole, mulle ihan ok. Loput jätettiin juotavaksi tuonnenpana.

Tein Pirkan ohjeiden mukaan ruokaa ja vein päiväsankarille ja hyvin tuntui pitävän. Erityisesti vuohenjuustosta siinä. Ohje löytyy Pirkan reseptihausta. Helppo ja nopea ruoka. Ja hyvä.

Kerkesin siinä sitten syönnin jälkeen (ja kahvittelun) pestä ikkunoita, leikata ruohoa, kiskoa voikukkia juurineen (turhaa hommaa, huomenna sitä ei huomaakaan, voikukat päivastoin tuntuvat tykkäävät), lakaista sisällä että ulkona, tyhjentää tiskikoneen, liimailla huojuvia tuoleja ja katsoa hiukan formulaa, mikä jäi kesken enkä vielä nyt klo 20 tiedä edes kuka voitti ja minä kun taas löin vetoa rahasta...Ja vaskitsaakin ehdittiin ihmetellä ruusupuskan juurella. Ja vielä silmätipat äitille silmään ja tulin kotiin. Nyt pitäis lähteä lenkille. Äitin puolesta toivon että Nicke voittais, pitäisköhän äänestää, ehtiikö vielä klo on nyt 20.08? Tiiätte mitä tarkotan...

Ja mittarissa nyt 17,1 lämmintä. 4 viikkoa meidän "naisten kymppiin" johon taas ilmoittautunut, että tarttis tehrä jottain että jaksais sitten.