Piipahdettiin, ei Seinäjoen vauhtiajoissa, vaan Hangon. Suomen suurimmaksi moottorivenetapahtumaksi sitä on mainostettu. No porukkaa ainakin oli riittävästi.

1765703.jpgTässä seurataan veneiden nopeusennätyskokeilua.

No olihan se Icemanin luksusvenekin siellä.

1765705.jpg

Tässä Kimi ottaa meidät vastaan veneelleen...

1765706.jpg

Ja tässä Jenni-vaimo tyylikkäänä vasemmalla...

1765707.jpg

No ei vaineskaan, ei siellä mitään Kimiä saati sitten Jenniä näkynyt.

Kimi oli kai siellä Poker Run ajossa parhaillaan. Ja Jenni, hevostelemassa varmaan ?

Vain Junttidiskon Kuningas eli  Frederik sattui juuri tulemaan ulos botskista. Huh-Hah !

(Mun kamera oli just silloin kassissa....) Ei sitten ihme että Frederikin laulelot kajahtivat Kimin veneestä, kun herra kai oli itse vienyt lahja-cd:n sinne???

Siellä välissä se 3,5 milj euron paatti (Sunseeker Predator 72 -mallinen ), vaikkei ihan näy tässä kuvassa. Muutamia ihmisiä siellä kävi kuvaamassa Kimin veneen, mutta ei mitään tungosta. No ei kai kun Kimiäkään ei näkynyt. Minä en olis löytänyt sitä venettä, mutta tämä mun mukana ollut veneasiantuntija tunnisti sen jo melkein "kilometrien" päästä.

1765711.jpg

Ihan oli ihme kyllä myös Hangossa paahtavan kuuma, ihan säälitti kaikkia koiria ja vauvoja joita sinne oli raahattu. Tai no, pakkohan ne on mukaan ottaa jos veneilemään koko perhe lähtee.

******

JÄLKIKIRJOITUS:

Nyt kun on kulunut jo parisen tuntia kun tultiin Hangosta, mun on jo pitänyt laittaa märkä kylmä kääre kaulan ympäri, se on ihan kuin tulessa, aivan kärtsännyt...byäääh! olis pitänyt laittaa aurinkovoidetta tyhmä!!! Tapahtui siis melkein " Vesa Keskiset ", toivottavasti ei.

Ai niin, ja siskolle synttärionnittelut Turun saaristoon !