"Keksi sit jotain tekemistä" sano, kun perjantaina manguin päästä taas rakentamaan, Kieli ulkona.

Sitten eilenhän sitä taas mentiin. Ei mitään hajua mitä se oli keksiny. Olisinko sitten perjantaina vihjassut yhtenä ehdotuksena että se keskuspölyimuri, eiks sitä vois laittaa....

Alkoi ensin tavaroiden järjestely huoneessa johon centraldammsugare sitten tulee, se pömpeli siis. Tulee jäämään piiloon ovien taakse, kunhan keksitään minkälaiset ovet.

Siivous oli vähän sitä että tavaroita paikasta toiseen, muutama juttu meni roskiin. Vähän kun mulla kotona, tavaroita on joka paikassa kun ei sitä kunnon säilytyspaikkaa ole. Josta tulikin mieleen että kaks pientä kassia lähti eilen vaatteita roskiin, tai vielä ne on tuossa eteisessä odottamassa, sain vähän tilaa komeroon.

Kuvassa kohde jota laitettiin: seinän nurkkaan vähän karhuntaljaa + laudat + levy päälle viimeiseksi eli putket piiloon. Siinä se taas pari tuntia lauantai-illasta vierähti.

Jatkamme tuota projektia sitten taas joskus :)

 

 PS. piti vielä kertoa, että tää mun luontobongari väittää että siellä pihalla on hiippaillut susi. Ei vaan ollut kameraa mukana että oltais otettu kuvat jalanjäljistä. Kyllähän ne minäkin näin, sellaset isot kissan tassut ne vaan mulle oli.