Totta se on.

Eipä tarvinnut odottaa juhannukseen kun koin ihanan yllätyksen kun mentiin eilen raksalle.

Raput oli asennettu !!!!!

1646405.jpg

Mun tietämättä !!!! Viime viikon perjantaina !!! Rontti oli pantannut tietoa yli viikon !!! Ei se mitään,hieno yllätys. Olin kyllä aavistellut sitä jo viime viikon torstaina kun kuulin että perjantaina piti ovi käydä avaamassa jollekin ??? ja talolla on tapahtunut jotain mitä mä en kuitenkaan huomais ;)

Mutta kun mullahan oli se "sukukokous" viime viikonloppuna (Jenny ja Vilho kävivät kylässä) niin asiaa pidettiin ilmeisesti salassa. Harmi vaan kun Jennylle olis voinut käydä näyttämässä. M raukka oli 3 tuntia siivonnut viikonloppuna rappumiesten jälkin (kun minä pidin sukukokousta). Yleensä se siivoushomma on meikälaisen.

1646408.jpg

Ylätasostakin tuli niin iso. Minä kun en pahemmin ole uskaltanut metriä lähempänä olla reunaa. Vähän pitää kaiteeseen tehdä yks turvallisuusjuttu vielä,kun hiukan heiluu.

Vähän niillä asentajilla oli kiire, kun olivat kolhineet seiniä monesta paikkaa, mutta listat tulee peittämään osin ja maalilla saa jotain korjattua. Repeytynyttä lasikuitutapettia en sitten tiedä miten saa korjattua.

1646413.jpg

Mutta minä olen niiiiin tyytyväinen. Vanhat raput osin uusiokäytössä ulkona (terassille väliaikaiset) ja osa kasana polttopuuksi. Legendaarisia Stigu-vainaan rappuja (kuva alhaalla)  tulee kuulema vähän ikävä.

756502.jpg

Tuuriakin tässä hiukan oli. Lupasivat raput juhannuksen jälkeen, mutta viime viikolla kun soittivat, sanoivat että nyt olis 2 päivää valittavana, että kumpana päivänä sopii tulla, koska sen jälkeen firma menee KONKURSSIIN!!! 70 vuotta vanha firma, surullista :(

Nyt siellä toimii jo hella,jääkaappi, tuuletus vessassa jne. Mutta vesi vaan ei tule vieläkään hanasta, kun ei sitä putkimiestä ole näkynyt.

Illalla mennään taas näpräämään jotain. Katto olis kiva saada valmiiksi (kuva)kellarissa, kun se on niin näkyvällä paikalla kun tullaan sisään taloon. Ei vissiin ole vieläkään saanut ostettua tarvikkeita...Sähkömies ei poikkeuksellisesti tulekaan huomenna maanantaina.

1646418.jpg

Tässä tämänhetkinen päivitys tilanteesta.

Tänään näyttäis tulevan hieno päivä, tulihan sitä vettä eilen ihan tarpeeksi. Kaupungissa oli valitettavasti monet tapahtumat päällekkäin ( ja Tarjakin piipahti puhumassa, en nähnyt kylläkään) ja ilma oli mitä oli, harmi.

LISÄÄ KUVIA LÖYTYY OSIOSTA sivut ja porraskuvia.