Että voi yks tv-ohjelma aiheuttaa vihaa.

Katselin eilen 24/7 ja lauantai-illan viettoa talossa. Tulin vaan vihaiseksi.

Toivon, että Anna putois. Nyt on semmonen viha sitä kohtaan että...

Aiheuttaa talossa riitoja ja porukka on taas kohta kahdessa leirissä.

Mielistelee tiettyjä henkilöitä, että saa häätöäänet oikeille tyypeille.

Vihjaili eilen siihen suuntaan että jos jää taloon, Henna saa jäynää....

Annalla on suuri viha Hennaa kohtaan. Ja ihmettelen Miksi. Henna vaan nyt sattui tulemaan taloon vasta nyt. Onko syynä joku kateus, vai mikä? Henna ei ärsytä ainakaan mua millään tavalla. Ehkä olis saanut kertoa Forsell-tarinat ja muut vasta vähän myöhemmin, mutta on ainakin rehellinen eikä salaa mitään.

Johan on kans yks Mullkvisti. On alkanu mielistelemään Tuulia, vaikka nehän ei ole tulleet toimeen pitkiin aikoihin.  Toivottavasti Johan ei voita. Mitä siitä voi ajatella? Miehestä joka haluaa palomieheksi, esittelee kainostelematta penistään, tunnustanut heikkoudeksi valehtelun ( yleistieto päivätehtävässä) ja sanonut että pelaa.  On saanu jo 5000,- ja matkan Afrikkaan, eikös se jo riitä. Mitä hyvää ihmiset siinä näkee. Mua yököttää. Sillä on ällö kynsi, jota kasvattaa, hyi hel... kaivelee räkäpalloja ja syö niitä.

Jarmo vaikuttaa hyvältä tyypiltä. Sillä on pilkettä silmäkulmassa. Hauska tyyppi. Eikä ole Tampereelta (sori tamperelaiset).

Alex on vielä niin nuori. Roikkuu välillä Cherylin hihassa, reppana. Ei ole vielä löytäny paikkaa talossa.

Tuuli on vähän nostanu pisteitä, mutta laskee hyvin äkkiä jos menee Johanin leiriin. Tuulin tapa syödä ja kimittää kun kiivastuu hermostuttaa. Tuuli voi lähteä kotiin sitten kun Anna on tänään lähtenyt.

Anniina on vaan niin muiden vietävissä. Jos Cheryl lähtee tänään, luultavasti  Henna pystyy edes juttelemaan Ansku kanssa, A on kaikkien kaveri kuten karavaanarit...