Taas blogin ääressä teekupposen kera.

5 tuntia meni rakennushommia...katsellen. Siivousta ja jotain pientä kuului mun tärkeisiin tehtäviin.

Pidä kii, anna tänne, ota toi jne käskyjä sain kuunnella, ihan ystävällisesti tosin.

Olihan siitä jo aikaa kun viimeks kävin paikalla. Siellä oli pihaa myllätty oikein kunnolla esimerkiksi. Viitisen tuntia meni siihen että kellarissa seinää laitettiin. Polyuretaanilevyjä harkkojen päälle ettei viimat pääse puhaltamaan. Ei se ihan hetkessä tuokaan homma mene vaikka luulis, kaikenlaista väkertämistä siinäkin oli. Puolisen tuntia tuostakin ajasta meni siihen että M:n kollega piipahti kylässä. Hauska tyyppi sinänsä koska aina kun soittaa luulen joka kerta että joku nainen soittaa, eikä se luonnossakaan yhtään miehisemmältä kuulosta, taas luulin että joku nainen siellä koputteli ovella.

Sain taas askarteluihin jotain pientä tuotua raksalta. Tällä kertaa mukaan tuli jotain vaahtomuovintapaista, tarkoitettu putkihommissa putken päälle. Hyvä käyttää suojana kun huovutusneulalla näpertelee, ei ainakaan tule iskettyä sormeen.

Ai että oli maukasta saada siellä 4 tunnin jälkeen suuhun 1 dominokeksi. Kiitosta vaan siskolle, kun lykkäs keksit kesällä mukaan ja sanoi että vie vaikka raksalle, kun en meinannut niitä huolia, en ole nimittäin mikään dominokeksien ystävä, mutta aijai kun nyt maistui suussasulavalta. Ei edes hiiret olleet päässeet niihin käsiksi.

Linnan juhlat etenevät hyvää vauhtia. Tuskin muistan milloin olisin jättänyt katselun väliin niinkuin nyt tänään, vielä ehtii hiukan katsoa kunhan lopetan tämän. Veljen poikakin kuulema siellä jossain vartiossa. Ei ihan selvillä tarkemmin tuon enempää. Armeijassa kun joutuu tällaisiin tärkeisiin tehtäviin.

Tuntematon sotilas on toinen MUST joka kuuluu itsenäisyyspäivään. Sitä vaan en kai ikinä ole katsonut yhdeltä istumalta vaan joka kerta tulee tehtyä samalla jotain pientä, esim tänään kun tiesin että on vähän menoa niin tekaisin ruuan siinä samalla. Yks vuosi tein joulukortteja ja sen semmoista.

Ja huomenna taas töihin...