ja käytin bussia. Tänään nimittäin kävin Hellssingforssissa. Viimeisenä lomapäivänä, viikonloputhan mulla on muutenkin vapaat.

Oli sellanen pikareissu, päätin jo etukäteen että mitään ylimääräisiä haahuiluja ei tänään. Haahuillaan sitten kesemmällä enemmän. 3,5 tunnissa löysin ne mitä menin hakemaan ja mäkkäristä vielä pikaburgerit lopuksi. En edes vessassa kerennyt käymään koko reissussa. Onneks kävin sen burgerin, olisin varmaan pökrännyt bussiin muuten.

Pökrätä meinasin jo menomatkalla, kun joku älykääpiö oli heti aamusta kaatanut päällensä pullollisen parfyymiä. Ihan eau de toiletteakin kannattais harkita jos haluaa pikkusen tuoksuttaa. Toisaalta ajattelin että onneksi ei sentään valkosipulille haissut, silloin olisin vaihtanut paikkaa. Sekin kokemus oli pari päivää sitten kaupan jonossa ja mietin että toivottavasti kassatäti tajuaa että se en ole minä joka haisen vaan mies takanani. En ole ikinä vielä niin hirveään valkosipulilöyhkään joutunut.

Mutta mitä löysin? muuta kuin Pilkka Kanervan kävelemässä yksin, niin yksin Aleksilla ja Jolle Hjarkimon takanani mäkkärissä...kengät, puseron ja takin köyhempänä ollaan. Laitanks mä kuvat tänne...no en taida ihan siihen alkaa. Katsokaas kun täs viikon olen noita vanhoja vaatteita saanut säkitettyä siis pussitettua (ei ihan säkkikaupalla sentään) niin voi taas uusia...

Ja lehtiä kun sain pois, niin eiköhän eilen soittanut lehtimyyjä että nyt saisit Divaani-lehden TODELLA halvalla. En mä ihan mikään Sulo Vilen ole vaikka melkein kaimoja ollaankin. En tilannut, mutta

tänään oli ylläripylläri posti tuonut väkisin divaanin näytenumeron ?!=&%!#! Kohta ne taas soittaa ja kysyy että nyt kun olet saanut tutustua lehteen niin eiköhän laiteta lehti tulemaan jatkossakin.

Olipas muuten päivän aikana luonto alkanut vihertämään, puut varsinkin.

Muuten, huomenna mennään tekemään lattia valmiiksi. Luulisin.

Taidan unohtaa sen ilmastomuutosasian tältä erää ja hypätä autoon ja huristella katsomaan Emmerdalea. Hyvää viikonloppua!

606266.jpg